Vi flydde i helikopter

Hallo alle sammen<3

 

Nå sitter vi på hotellrommet og skal snart ut og spise middag. I går var vi oppe i Rockefeller senteret. Vi tok heisen helt opp til toppen. Det var faktisk ganske sykt å se utover Manhattan, inkludert Empire State Building. Jeg fikk tatt noen bilder som jeg syns ble veldig fine. Jeg hadde egentlig ikke noen forventninger til dette men jeg ble imponert med en gang jeg kom ut av heisen og så byen.

 

 

Ett av bildene jeg tok. Her er jeg ikke på toppen. Det var to etasjer lenger opp.

 

I dag har vi vært på helikoptertur. Vi så frihetsgudinnen og hele Manhattan. Dette var en veldig stor opplevelse. Selv om turen bare varte i 10-15 minutter, var det noe jeg alltid kommer til å huske. Det jeg likte best var at når vi fløy forbi Manhattan og kunne se hele byen, spilte de New York av Alicia Keys. Dette ble veldig stemningsfullt. 

Vi var også å så minnesmerket til 9\11. Dette synes jeg også var veldig fint. Jeg likte veldig godt hvordan navnene til alle som omkom var risset inn i minnesmerket. Minnesmerkene var plassert i grunnmurene til World Trade Center. 

 

 

 

Idag har vi også spist lunch på den aller første pizza resturanten i USA. Eieren av resturanten var også der. Jeg hadde aldri hørt om han men jeg fikk høre at det gikk et tv- program om han på TV.

 

Vi har vært veldig heldige med været her borte. Igår startet dagen med litt overskyet og regn men utover dagen ble det finere. Idag våknet vi med blå himmel og sol og det har vært slik hele dagen. 

Gnagsårene ser bedre og bedre ut for hver dag. Noe som er rart, er at selv om det ser mye bedre ut, gjør det vondere og vondere for hver dag. I går kunne jeg gå rundt i vanlige joggesko hele dagen. I dag gjorde det vondt med en gang. Jeg prøvde å gi det litt tid siden det pleier alltid å gjøre veldig vondt om morgenen, men etter en stund kjente jeg at det ble ikke bedre. Med første sjanse jeg fikk, byttet jeg sko så idag har jeg vært den jenta som gikk rundt i New York i minusgrader med Birkenstock. Det gjør egentlig ikke så mye for meg. Jeg ville uansett alltid valgt Birkenstock over vanlige sko.

 

Imorgen skal vi først på en outlet med dyre merker som Burberry, Dolce&Gabbana, Dior, Gucci osv. Etter dette på kvelden, skal vi dra til Madison Square Garden og se basketball kamp. New York Knicks mot Washington Wisards.

 

0

Skriv en ny kommentar